Maersk Training Svendborg

For A.P. Møller-Maersk Gruppen og Maersk Training har vi opført et unikt offshore træningscenter, der muliggør simulatortræning for borerigge samt ankerhåndterings- og forsyningsfartøjer. Bygningen indeholder, foruden simulatorområde, ligledes et specielindrettet serverrum, undervisningslokaler, teknik og depot samt toiletter.

Entreprise: Total

Areal: 1.200 m²

Udført: 2012

Bygherre: Maersk Training Svendborg A/S

 

Nyborg Gymnasium

Udbygning af ny fløj til naturvidenskablige fag samt ombygning af eksisterende hovedbygning.

Entreprise: Hoved

Areal: 1.600 m²

Udført: 2012

Bygherre: Nyborg Gymnasium

 

SDE Vejle

Etablering af ny værkstedsbygning med undervisningsfløj på 1. sal. Stueetagen er indrettet med velfærdsforanstaltninger og værksteder til brug for de studerende.

Entreprise: Total

Areal: 4.000 m²

Udført: 2011

Bygherre: Syddansk Erhvervsskole

 

Syddansk Universitet – Fysik Ø2

Renovering af Institut for Fysik og Kemi, etape Ø2. Moderniseringen omfatter bl.a. nyindretning af 13 laboratorier med inventar, stinkskabe og alle tilhørende installationer. Bygningens tagisolering og tagbeklædning er udskiftet, og endelig er der udført PCB og asbest-sanering.

Entreprise: Bygnings

Areal: 2.100 m²

Udført: 2012

Bygherre: Bygningsstyrelsen

 

Syddansk Universitet – Fysik Ø3/Ø4

Etape Ø3 og Ø4 omfatter modernisering og nyindretning af 13 laboratorier med inventar, stinkskabe og alle tilhørende installationer. Bygningens tagisolering og tagbelægning er udskiftet, ligeledes er der udført PCB og asbest-sanering.

Entreprise: Bygnings

Areal: 2.600 m²

Udført: 2013

Bygherre: Bygningsstyrelsen

 

Tiegtenskolen Odense

Til- og ombygning af ny aula, undervisningslokaler, kantinekøkken samt administration. Byggeriet modtog i 2011 et diplom for arkitekturen af Odense Kommune.

Entreprise: Total

Areal: 4.000 m²

Udført: 2010

Bygherre: Tietgen Handelsgymnasium

 

Vestfyns Gymnasium

Tilbygning fordelt på kælder, stueplan og 1. sal samt sammenbygning og renovering af eksisterende. Projektet indeholder: en ny undervisningsfløj med naturvidenskab, et kreativt torv og atriumgård, en mulitsal med tilhørende fitnessrum og musiklokaler samt udgang til Amfi-område.

Entreprise: Total

Areal: 5.500 m²

Udført: 2013

Bygherre: Vestfyns Gymnasium

 

VUC Vest Esbjerg

Opførelse af multisal til fagundervisning, aktiviteter, møder, foredrag m.m. Dertil etableres omklædnings- og badefaciliteter. Projektet omfatter endvidere ombygning af tilstødende bygning med det formål at skabe sammenhæng og adgang indendørs med resten af skolen.

Entreprise: Total

Areal: 3.000 m²

Udført: 2014

Bygherre: VUC Vest Esbjerg