Uddannelsescafé på byggepladsen

Onsdag d. 16. september kunne unge fra 9. og 10 klasse, produktionsskolerne og elever på EUC Syd kigge indenfor på byggepladsen på Hørgård i Aabenraa til en uddannelsescafé. Alle firmaer i den store renovering af boligblokkene på Hørgård og Frueløkke stillede op og fortalte om deres arbejde og deres specifikke opgaver i renoveringen med et smittende engagement og stor stolthed over deres fag.


Herefter kunne de unge speeddate med firmaerne og stille spørgsmål til fag og uddannelser. De unge, der deltog i arrangementet, var spørgelystne og snakken gik livligt rundt ved bordene. Programmet sluttede af med en spændende rundvisning på byggepladsen, hvor de unge kunne se renoveringen i alle faser fra nedbrydning til næsten færdige nye boliger. Målet med arrangementet var at få flere unge til at tænke mulighederne for en karriere inden for håndværksfagene ind i deres valg af uddannelse og senere job.
Firmaerne, der er en del af den store renoveringssag og som deltog i uddannelsescaféen, var Hansson & Knudsen A/S fra Odense, Johan C. Nielsen fra Sønderborg, BHC Anlæg A/S fra Sønderborg, IF Nedbrydning fra Ålborg, Buchreitz A/S fra Kolding, Jürgensen VVS fra Tønder, Niels Kalhave A/S fra Viborg, Matthiesen ApS fra Vojens og Kallehave Stål & Montage ApS fra Nordborg. Code of Care deltog som oplægsholder og facilitator ved arrangementet.


Uddannelsescaféen var planlagt af en arbejdsgruppe bestående af repræsentanter fra EUC Syd, Jobcenter Aabenraa, Code of Care, Hovedentreprenør Hansson & Knudsen A/S, byggerådgiverne Grondtmij og Arkitekttegnestuen Aabenraa, Netværksbasen på Høje Kolstrup, Salus Boligadministration og Kolstrup boligforening. Gruppen har udviklet et koncept for social ansvarlighed i byggesagen således, at flere unge får mulighed for lærepladser i byggeriet, og borgere uden for arbejdsmarkedet får mulighed for praktikforløb på byggepladsen.

Rejsegilde på Juelsmindevej
29-11-2019
Torsdag den 28. november afholdte vi rejsegilde på Juelsmindevej, hvor Hansson & Knudsen A/S er i gang med at opføre 45 nye boliger, i hovedentreprise, for Arbejdernes Boligforening – AB Odense.
Læs hele nyheden
Skills regionsmesterskaber for struktører 2019
18-10-2019
Nyheder fra AMU-Fyn som vi gerne bringer videre
Læs hele nyheden
Så fik vi udlært endnu er murer hos Hansson & Knudsen A/S
30-09-2019
Stort tillykke til Mads Bøgelund Jensen med det flotte resultat 😊
Læs hele nyheden

SENESTE NYHEDER​

Cikorievej 5 // 5220 // Odense SØ // Tlf: +45 66 12 08 10 // CVR: 37 21 52 28 // Mail: info@hansson-knudsen.dk // Faktura: faktura@hansson-knudsen.dk