Uddannelsescafé på byggepladsen

Onsdag d. 16. september kunne unge fra 9. og 10 klasse, produktionsskolerne og elever på EUC Syd kigge indenfor på byggepladsen på Hørgård i Aabenraa til en uddannelsescafé. Alle firmaer i den store renovering af boligblokkene på Hørgård og Frueløkke stillede op og fortalte om deres arbejde og deres specifikke opgaver i renoveringen med et smittende engagement og stor stolthed over deres fag.


Herefter kunne de unge speeddate med firmaerne og stille spørgsmål til fag og uddannelser. De unge, der deltog i arrangementet, var spørgelystne og snakken gik livligt rundt ved bordene. Programmet sluttede af med en spændende rundvisning på byggepladsen, hvor de unge kunne se renoveringen i alle faser fra nedbrydning til næsten færdige nye boliger. Målet med arrangementet var at få flere unge til at tænke mulighederne for en karriere inden for håndværksfagene ind i deres valg af uddannelse og senere job.
Firmaerne, der er en del af den store renoveringssag og som deltog i uddannelsescaféen, var Hansson & Knudsen A/S fra Odense, Johan C. Nielsen fra Sønderborg, BHC Anlæg A/S fra Sønderborg, IF Nedbrydning fra Ålborg, Buchreitz A/S fra Kolding, Jürgensen VVS fra Tønder, Niels Kalhave A/S fra Viborg, Matthiesen ApS fra Vojens og Kallehave Stål & Montage ApS fra Nordborg. Code of Care deltog som oplægsholder og facilitator ved arrangementet.


Uddannelsescaféen var planlagt af en arbejdsgruppe bestående af repræsentanter fra EUC Syd, Jobcenter Aabenraa, Code of Care, Hovedentreprenør Hansson & Knudsen A/S, byggerådgiverne Grondtmij og Arkitekttegnestuen Aabenraa, Netværksbasen på Høje Kolstrup, Salus Boligadministration og Kolstrup boligforening. Gruppen har udviklet et koncept for social ansvarlighed i byggesagen således, at flere unge får mulighed for lærepladser i byggeriet, og borgere uden for arbejdsmarkedet får mulighed for praktikforløb på byggepladsen.

Rejsegilde på Højstruphave
21-06-2019
Torsdag den 20. juni blev der afholdt rejsegilde på Højstruphave, hvor Hansson & Knudsen A/S er i gang med at renovere 247 boliger fordelt på 5 boligblokke.
Læs hele nyheden
Udvalgt projekt – maj 2019 – Munkemose 2
20-05-2019
Hansson & Knudsen A/S’ nøgleord er kvalitet, pris og tid.
Læs hele nyheden
Lærlingedag i Hansson & Knudsen A/S, Håndværkergården A/S samt PH Byg Faaborg A/S
13-05-2019
​I Hansson & Knudsen A/S, Håndværkergården A/S samt PH Byg Faaborg A/S har vi løbende 35-45 lærlinge tilknyttet indenfor en lang række faggrupper (tømrer, murer, anlæg, EL).
Læs hele nyheden

SENESTE NYHEDER​

Cikorievej 5 // 5220 // Odense SØ // Tlf: +45 66 12 08 10 // CVR: 37 21 52 28 // Mail: info@hansson-knudsen.dk // Faktura: faktura@hansson-knudsen.dk