Investering i lokal arbejdskraft giver pote​

Hansson & Knudsen A/S udfører i samarbejde med datterselskabet Johan C. Nielsen A/S hovedentreprisen på en omfattende renovering og ombygning af boligerne på Høje Kolstrup i Aabenraa, Sønderjylland. Projektet har særligt fokus på ansættelse af lokal arbejdskraft samt inddragelse af et stort antal lærlinge og praktikanter.


Win-win situation


Brug af lokal arbejdskraft, praktikanter og lærlinge er en win-win situation for alle parter. Dels får vi flere folk i beskæftigelse, hvor det er tydeligt at engagementet og viljen er meget stor. De lokale beboere vil hellere end gerne bidrage til optimering af deres boligområde, og derved blive en del af et projekt, der på alle måder kommer dem selv til gode. Omkring 20 procent af det samlede udførelsesteam på projektet er hentet ind fra lokalområdet.


Som hovedentreprenør er Hansson & Knudsen A/S ligeledes glade for at kunne gøre brug af lokal arbejdskraft, da det kommer hele projektet til gode. Dels knokles der igennem, og derudover er det yderst gavnligt for processen at have tæt kontakt med beboerne under udførelsen. Her tænkes ikke kun på de beboere, som er en del af selve udførelsen, men også på de øvrige beboere i området. 


Derudover beskæftiger vi et stort antal lærlinge og praktikanter i forbindelse med udførelsen, hvoraf flere allerede har opnået fastansættelse. I skrivende stund har vi taget 13 medarbejdere ind, der fordeler sig således:


Maler: 1 praktikant

Nedbrydning: 3 praktikanter

Jord: 1 praktikant, som nu er fastansat

Murer: 1 læring i praktik

Johan C. Nielsen: 5 i praktik, hvoraf 2 nu er fastansat samt indgået aftale med 2 lærlinge


Det forventes, at der i alt vil blive brug for omkring 80 mand til projektet, som efter planen står helt færdig i foråret 2017.


På byggepladsen i Aabenraa er mange af de ansatte fra lokalområdet. 

Rejsegilde på Højstruphave
21-06-2019
Torsdag den 20. juni blev der afholdt rejsegilde på Højstruphave, hvor Hansson & Knudsen A/S er i gang med at renovere 247 boliger fordelt på 5 boligblokke.
Læs hele nyheden
Udvalgt projekt – maj 2019 – Munkemose 2
20-05-2019
Hansson & Knudsen A/S’ nøgleord er kvalitet, pris og tid.
Læs hele nyheden
Lærlingedag i Hansson & Knudsen A/S, Håndværkergården A/S samt PH Byg Faaborg A/S
13-05-2019
​I Hansson & Knudsen A/S, Håndværkergården A/S samt PH Byg Faaborg A/S har vi løbende 35-45 lærlinge tilknyttet indenfor en lang række faggrupper (tømrer, murer, anlæg, EL).
Læs hele nyheden

SENESTE NYHEDER​

Cikorievej 5 // 5220 // Odense SØ // Tlf: +45 66 12 08 10 // CVR: 37 21 52 28 // Mail: info@hansson-knudsen.dk // Faktura: faktura@hansson-knudsen.dk