Tak for godt arbejde

”Gode løn- og arbejdsvilkår er ikke længere en selvfølge, men i stedet for kun at være efter de dårlige arbejdspladser, vil vi gerne markere, at der også findes gode arbejdspladser, og det er årsagen til, at vi giver lagkage til Håndværkergården A/S”.

Således lød nogle af ordene fra gruppeformand i 3F Bygningsarbejderne, Michael Frederiksen, da fagbevægelsen onsdag d. 3. december hædrede vores datterselskab Håndværkergården A/S med diplom og lagkage til samtlige ansatte.


   


For den nytiltrådte Tekniske Direktør i Håndværkergården A/S, Lars Bjørn Knudsen, er ambitionen en omsætningsstigning på 10 procent i 2015, men samtidig er det altafgørende, at medarbejderne har det godt. Det skal være sjovt at gå på arbejde hos Håndværkergården A/S.

Derudover lægger Lars Bjørn Knudsen stor vægt på at uddelegere ansvaret til den enkelte, både over for egen sikkerhed og over for den opgave, der skal løses. ”Vi skal inddrage medarbejderne, og det ypperste er, når en lærling får sin egen servicevogn. Her får de meget tidligt lov at stå på egne ben. Det er bedre at give ansvar i stedet for at kontrollere, for hvis man evner at tiltrække de rigtige medarbejdere, gør de tingene selv”, fortæller han.

Den indstilling har 3F Bygningsarbejderne lagt mærke til:

”Vi har en god overenskomst med Håndværkergården A/S, her er gode forhold og et socialt engagement, der blandt andet hjælper unge ind i byggefagene. Her gælder det ikke om at løbe hurtigere og hurtigere, men om at udføre et godt stykke arbejde”, roste gruppeformanden fra 3F.

Ifølge medarbejdernes fællestillidsmand, Vesti Hansen, er ledelsens evne til at videregive information medvirkende til at opbygge et stærkt tillidsforhold mellem medarbejdere og ledelse. Han mener desuden, at der udføres et bedre stykke arbejde, når man har det godt på sin arbejdsplads, som tilfældet er hos Håndværkergården A/S.

I forbindelse med arrangementet fik medarbejderne også lejlighed til at fylde deres sikkerhedstaske op. Sikkerhedstasken er en personlig taske alle medarbejdere har med i deres servicevogn. Den indeholder blandt andet øjenskyl, høreværn, sikkerhedsbriller og førstehjælpsudstyr. Desuden bliver alle medarbejdere udstyret med sikkerhedsfodtøj efter behov, samt arbejdstøj to gange om året.

Hansson & Knudsen A/S er naturligvis glad og stolt over 3F’s anerkendelse af det arbejde og den filosofi, der kendetegner Håndværkergåden A/S, og Hansson & Knudsen A/S-koncernen som helhed, når det handler om at sikre glade og tilfredse medarbejdere. ”Vi vil altid stille høje krav til vores folk, således vi fortsat kan udføre arbejde af højeste kvalitet, uanset projekttype og størrelse, men vi gør det udelukkende på en fair og ordentlig måde. Det skal være motivationen, der driver værket i koncernen, for hvis ikke medarbejderne er glade og motiverede når de møder ind, vil det hurtigt kunne aflæses i kvaliteten af det udførte arbejde. En situation, der ikke gavner nogen parter”, fortæller Adm. Direktør i Hansson & Knudsen A/S, Povl Christensen. 

Rejsegilde på Juelsmindevej
29-11-2019
Torsdag den 28. november afholdte vi rejsegilde på Juelsmindevej, hvor Hansson & Knudsen A/S er i gang med at opføre 45 nye boliger, i hovedentreprise, for Arbejdernes Boligforening – AB Odense.
Læs hele nyheden
Skills regionsmesterskaber for struktører 2019
18-10-2019
Nyheder fra AMU-Fyn som vi gerne bringer videre
Læs hele nyheden
Så fik vi udlært endnu er murer hos Hansson & Knudsen A/S
30-09-2019
Stort tillykke til Mads Bøgelund Jensen med det flotte resultat 😊
Læs hele nyheden

SENESTE NYHEDER​

Cikorievej 5 // 5220 // Odense SØ // Tlf: +45 66 12 08 10 // CVR: 37 21 52 28 // Mail: info@hansson-knudsen.dk // Faktura: faktura@hansson-knudsen.dk