Rekordoverskud og ny ordre

​"For vores vedkommende er byggekrisen et overstået kapitel". Så kontant er meldingen fra Povl Christensen. adm. direktør i Hansson & Knudsen A/S, efter at man i 2013 har præsteret et rekordoverskud på 26 millioner kr. før finansielle poster.

Direktøren peger blandt andet på bedre systemer og risikostyring, samt flere større byggeopgaver uden for Fyn som primær årsag til succesen. Derudover er Hansson & Knudsen A/S blevet bedre til at effektivisere og udnytte sin stærke organisation på knap 400 ansatte.

Se årsregnskab for Hansson & Knudsen A/S her.

Ordre på 120 millioner kr.


I forlængelse af rekordregnskabet kan Hansson & Knudsen A/S ligeledes meddele, at der netop er indgået kontrakt om et nybyggeri på 120 millioner kr.

For A.P. Møller Fonden skal Hansson & Knudsen A/S udføre råhus-, murer- og gartnerentreprisen på et nyt, 15-etagers kollegium med 250 studieboliger, beliggende få hundrede meter fra Syddansk Universitet i Odense. Det nye kollegium skal bygges på tanken om gode fællesskaber, og er samtidig udstyret med en energimæssig funktion, således der kan spares betragteligt på energien til køling.

Med et samlet areal på ca. 15.000 m² og en spektakulær arkitektur, er der i den grad tale om et markant og iøjnefaldende byggeri, som på alle måder kommer de studerende og studiebyen Odense til gode. Ydermere har A.P. Møller Fonden besluttet, at overskuddet for udlejning af kollegieboligerne doneres til forskningen på Syddansk Universitet.Foto - C.F. Møller | Animation af det nye kollegium Ved Syddansk Universitet i Odense


Fakta om projektet:


- Areal: 15.000 m²

- Sum: 120 millioner kr.

- Udførelsesperiode: 2014-2015

- Bygherre: A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal

- Entreprenør på råhus-, murer- og gartnerentreprisen: Hansson & Knudsen A/S

- Arkitekt: C.F. Møller

- Projekterende ingeniør: Niras    

Rejsegilde på Juelsmindevej
29-11-2019
Torsdag den 28. november afholdte vi rejsegilde på Juelsmindevej, hvor Hansson & Knudsen A/S er i gang med at opføre 45 nye boliger, i hovedentreprise, for Arbejdernes Boligforening – AB Odense.
Læs hele nyheden
Skills regionsmesterskaber for struktører 2019
18-10-2019
Nyheder fra AMU-Fyn som vi gerne bringer videre
Læs hele nyheden
Så fik vi udlært endnu er murer hos Hansson & Knudsen A/S
30-09-2019
Stort tillykke til Mads Bøgelund Jensen med det flotte resultat 😊
Læs hele nyheden

SENESTE NYHEDER​

Cikorievej 5 // 5220 // Odense SØ // Tlf: +45 66 12 08 10 // CVR: 37 21 52 28 // Mail: info@hansson-knudsen.dk // Faktura: faktura@hansson-knudsen.dk