Hansson & Knudsen A/S tildelt elemententreprise

I august blev Hansson & Knudsen A/S tildelt kontrakten på råhusentreprisen vedr. etablering af den nordlige parkeringskælder ved Thomas B. Thriges Gade i Odense bymidte. Vi kan nu meddele, at Hansson & Knudsen A/S også er blevet tildelt kontrakten på elemententreprisen.

Den nye P-kælder i hjertet af Odense får en central betydning i forbindelse med det igangværende byudviklingsprojekt ”Fra Gade til By”, som skal forvandle Thomas B. Thriges Gade fra trafikeret vej til et levende og mangfoldigt byområde.​

Som lokal entreprenør har det været et klart mål for Hansson & Knudsen A/S at få andel i etableringen af den nye bydel, og med en netop underskrevet kontrakt på råhusentreprisen samt tildeling af kontrakten på elemententreprisen vedr. etablering af den nordlige P-klæder, er målet realiseret. Det er derfor med stor glæde, at Hansson & Knudsen A/S nu ser frem til at påbegynde etableringen af Odenses nye P-kælder, således billister i fremtiden kan få nem adgang til den nye bydel.


Enorme mængder beton


Byggeriet af den nordlige P-kælder vil b.la. omfatte støbning af enorme mængder beton. Helt præcis skal der støbes 14.000 kubikmeter, hvilket er den største mængde, der nogensinde er støbt i forbindelse med et byggeprojekt på Fyn.
Senere etableres også den sydlige P-kælder, som bliver fysisk sammenhængende med den nordlige. De to nye parkeringskældre forbindes med en catwalk til fodgængere, og vil tilsammen kunne rumme ca. 1.000 køretøjer. 

Rejsegilde på Højstruphave
21-06-2019
Torsdag den 20. juni blev der afholdt rejsegilde på Højstruphave, hvor Hansson & Knudsen A/S er i gang med at renovere 247 boliger fordelt på 5 boligblokke.
Læs hele nyheden
Udvalgt projekt – maj 2019 – Munkemose 2
20-05-2019
Hansson & Knudsen A/S’ nøgleord er kvalitet, pris og tid.
Læs hele nyheden
Lærlingedag i Hansson & Knudsen A/S, Håndværkergården A/S samt PH Byg Faaborg A/S
13-05-2019
​I Hansson & Knudsen A/S, Håndværkergården A/S samt PH Byg Faaborg A/S har vi løbende 35-45 lærlinge tilknyttet indenfor en lang række faggrupper (tømrer, murer, anlæg, EL).
Læs hele nyheden

SENESTE NYHEDER​

Cikorievej 5 // 5220 // Odense SØ // Tlf: +45 66 12 08 10 // CVR: 37 21 52 28 // Mail: info@hansson-knudsen.dk // Faktura: faktura@hansson-knudsen.dk