Odenses bedste udsigt

​Det er ikke helt officielt, men vi gætter på at Odenses bedste udsigt skal findes 70 meter oppe, i toppen af den store tårnkran på byggepladsen ved Campus i Odense, hvor Hansson & Knudsen A/S udfører råhus-, murer og gartnerentreprisen på et spritnyt kollegium med 250 moderne studieboliger. 


   

​Foto l Udsigt til Odense by og Syddansk Universitet fra tårnkran​


Kollegiet bliver med sine godt 54 meter og et samlet areal på 15.000 m2 det højeste byggeprojekt i Odense siden etableringen af Odense Universitetshospital i 1962. Kollegiet bliver derfor et iøjnefaldende syn for de mange tusinde, som hvert år passerer forbi på deres vej til Syddansk Universitet.


   

Foto l Således kommer det nye kollegium til at se ud 


Det nye kollegium står færdigt til næste år, og bygges på tanken om gode fællesskaber, og er samtidig udstyret med en energimæssig funktion, således der kan spares betragteligt på energien til køling. På nuværende tidspunkt udføres støbning af de nederste etager, og således vokser byggeriet hastigt, niveau for niveau, over de kommende måneder.   


   

Foto l Støbning af de nederste etager

Rejsegilde på Juelsmindevej
29-11-2019
Torsdag den 28. november afholdte vi rejsegilde på Juelsmindevej, hvor Hansson & Knudsen A/S er i gang med at opføre 45 nye boliger, i hovedentreprise, for Arbejdernes Boligforening – AB Odense.
Læs hele nyheden
Skills regionsmesterskaber for struktører 2019
18-10-2019
Nyheder fra AMU-Fyn som vi gerne bringer videre
Læs hele nyheden
Så fik vi udlært endnu er murer hos Hansson & Knudsen A/S
30-09-2019
Stort tillykke til Mads Bøgelund Jensen med det flotte resultat 😊
Læs hele nyheden

SENESTE NYHEDER​

Cikorievej 5 // 5220 // Odense SØ // Tlf: +45 66 12 08 10 // CVR: 37 21 52 28 // Mail: info@hansson-knudsen.dk // Faktura: faktura@hansson-knudsen.dk