Hansson & Knudsen A/S tildelt stor fagentreprise

I de kommende år gennemgår Odense bymidte en markant forvandling når projektet 'Fra Gade til By' skal omdanne Thomas B. Thriges Gade i Odense centrum fra trafikeret vej til et levende og mangfoldigt byområde. I den forbindelse er Hansson & Knudsen A/S stolte over, at vi som lokal entreprenør får en vigtig rolle i projektet.


I hård konkurrence med andre entreprenører er Hansson & Knudsen A/S blevet tildelt kontrakten på råhusentreprisen vedr. etablering af en parkeringskælder i den nordlige ende af Thomas B. Thriges Gade.

Som lokal entreprenør med base kun 4 km fra Thomas B. Thriges Gade, har det været et klart mål for Hansson & Knudsen A/S at kunne bidrage til byudviklingsprojektet i Odense bymidte. Hansson & Knudsen A/S ser derfor frem til at påbegynde sin andel af etableringen af den nordlige parkeringskælder, som b.la. omfatter støbning af en rekordstor mængde beton. Helt præcis, skal der støbes hele 14.000 kubikmeter beton. Så vidt Hansson & Knudsen A/S er orienteret, har der aldrig tidligere været støbt så massive mængder beton i forbindelse med et byggeprojekt på Fyn.

Senere etableres også en sydlig parkeringskælder, som bliver sammenhængende med den nordlige. De to nye parkeringskældre forbindes med en catwalk til fodgængere, og vil tilsammen kunne huse ca. 1.000 køretøjer.  Rejsegilde på Højstruphave
21-06-2019
Torsdag den 20. juni blev der afholdt rejsegilde på Højstruphave, hvor Hansson & Knudsen A/S er i gang med at renovere 247 boliger fordelt på 5 boligblokke.
Læs hele nyheden
Udvalgt projekt – maj 2019 – Munkemose 2
20-05-2019
Hansson & Knudsen A/S’ nøgleord er kvalitet, pris og tid.
Læs hele nyheden
Lærlingedag i Hansson & Knudsen A/S, Håndværkergården A/S samt PH Byg Faaborg A/S
13-05-2019
​I Hansson & Knudsen A/S, Håndværkergården A/S samt PH Byg Faaborg A/S har vi løbende 35-45 lærlinge tilknyttet indenfor en lang række faggrupper (tømrer, murer, anlæg, EL).
Læs hele nyheden

SENESTE NYHEDER​

Cikorievej 5 // 5220 // Odense SØ // Tlf: +45 66 12 08 10 // CVR: 37 21 52 28 // Mail: info@hansson-knudsen.dk // Faktura: faktura@hansson-knudsen.dk