Hansson & Knudsen A/S tildelt stor fagentreprise

I de kommende år gennemgår Odense bymidte en markant forvandling når projektet 'Fra Gade til By' skal omdanne Thomas B. Thriges Gade i Odense centrum fra trafikeret vej til et levende og mangfoldigt byområde. I den forbindelse er Hansson & Knudsen A/S stolte over, at vi som lokal entreprenør får en vigtig rolle i projektet.


I hård konkurrence med andre entreprenører er Hansson & Knudsen A/S blevet tildelt kontrakten på råhusentreprisen vedr. etablering af en parkeringskælder i den nordlige ende af Thomas B. Thriges Gade.

Som lokal entreprenør med base kun 4 km fra Thomas B. Thriges Gade, har det været et klart mål for Hansson & Knudsen A/S at kunne bidrage til byudviklingsprojektet i Odense bymidte. Hansson & Knudsen A/S ser derfor frem til at påbegynde sin andel af etableringen af den nordlige parkeringskælder, som b.la. omfatter støbning af en rekordstor mængde beton. Helt præcis, skal der støbes hele 14.000 kubikmeter beton. Så vidt Hansson & Knudsen A/S er orienteret, har der aldrig tidligere været støbt så massive mængder beton i forbindelse med et byggeprojekt på Fyn.

Senere etableres også en sydlig parkeringskælder, som bliver sammenhængende med den nordlige. De to nye parkeringskældre forbindes med en catwalk til fodgængere, og vil tilsammen kunne huse ca. 1.000 køretøjer.  Rejsegilde på Juelsmindevej
29-11-2019
Torsdag den 28. november afholdte vi rejsegilde på Juelsmindevej, hvor Hansson & Knudsen A/S er i gang med at opføre 45 nye boliger, i hovedentreprise, for Arbejdernes Boligforening – AB Odense.
Læs hele nyheden
Skills regionsmesterskaber for struktører 2019
18-10-2019
Nyheder fra AMU-Fyn som vi gerne bringer videre
Læs hele nyheden
Så fik vi udlært endnu er murer hos Hansson & Knudsen A/S
30-09-2019
Stort tillykke til Mads Bøgelund Jensen med det flotte resultat 😊
Læs hele nyheden

SENESTE NYHEDER​

Cikorievej 5 // 5220 // Odense SØ // Tlf: +45 66 12 08 10 // CVR: 37 21 52 28 // Mail: info@hansson-knudsen.dk // Faktura: faktura@hansson-knudsen.dk