Rejsegilde på Bertram Knudsens Vej

​Et rejsegilde er jo traditionen tro især en fest og påskønnelse for vores håndværkere, og den indsats de yder i det daglige. Udfordringerne på Bertram Knudsens Vej har i denne henseende været ekstra udfordrende, da vi gennem størstedelen af den nuværende byggefase, har måtte kæmpe med ekstra store regnmængder, som kræver en ekstra indsats af alle.


Her fra Hansson & Knudsen A/S sender vi således en stor tak videre til alle vores folk i egenproduktionen, samt de mange underleverandører der ligeledes er tilknyttet dette projekt. Et projekt som bygherren roste for det hidtidige forløb, og som stadigvæk afvikles med en skadestatistik med nul indberetninger.


Rejsegilde – Lægehuset
19-05-2020
En milepæl blev markeret, da der 14. maj blev afholdt rejsegilde på Lægehuset, Grønlandsparken 2, Esbjerg.
Læs hele nyheden
Odense-entreprenør vinder 413 millioners kontrakt i Vollsmose
11-05-2020
Samtidigt med at Fyrreparken i Odensebydelen Vollsmose kan fejre sit 50-års jubilæum, igangsættes en omfattende og tiltrængt renovering af boligområdet. I den forbindelse har Fyns Almennyttige Boligselskab, FAB, valgt Odensefirmaet Hansson & Knudsen som hovedentreprenør.
Læs hele nyheden
DGNB Guld-certificering tildelt projektet Dannebrogsgade 1, Odense
23-01-2020
I denne totalentreprise for Pension Danmark er vi stolte over at have modtaget et synlig bevis på, at kvalitet, bæredygtig, miljøhensyn mv. ikke kun er ord i vores værdigrundlag og CSR afrapportering
Læs hele nyheden

SENESTE NYHEDER​

Cikorievej 5 // 5220 // Odense SØ // Tlf: +45 66 12 08 10 // CVR: 37 21 52 28 // Mail: info@hansson-knudsen.dk // Faktura: faktura@hansson-knudsen.dk