Skovparken

Siden 2011 har Hansson & Knudsen A/S udført omfattende renoveringsarbejde af afdeling 16, Skovparken i Svendborg for Svendborg Andels-Boligforening. Projektet, som er udført i hovedentreprise, står nu færdigt og er afleveret 7 mdr. før den oprindelige udbudstidsplan.

Hos Svendborg Andels-Boligforening, der er bygherre på projektet, håber man at renoveringen på sigt kan føre til, at området bliver mere attraktivt. I den forbindelse udtrykker direktør i Svendborg Andels-Boligforening, Jørgen Berg Jensen, ligeledes stor tilfredshed med det færdige resultat:

"Vi kan kun være tilfredse med resultatet. Det hele er nyt med nye klimaskærme, tage, vinduer, døre, indgangspartier, køkkener og bad".

Renoveringen af afdeling 16, Skovparken har omfattet 486 lejligheder, herunder:

  • Nedbrydning
  • Asbest og PCB sanering
  • Nye murede facader
  • Nye vinduer og døre
  • Nye ventilationsanlæg
  • Nye opgange med overdækning
  • Nye køkkener og badeværelser
  • Nye VVS- og elinstallationer

Ligeledes er Hansson & Knudsen A/S i øjeblikket i gang med en omfattende totalrenovering af udearealer i området, herunder renovering af hele kloaksystemet, nyt fjernvarmeanlæg samt belægning og gartnerarbejde. Renoveringen af udearealer står færdigt til næste år.

Ifølge bygningskonstruktør Kim Fink fra C&W arkitekter A/S, der har medvirket som arkitekt på projektet, har der gennem forløbet været en god og konstruktiv dialog blandt samtlige involverede aktører:

"Forhold omkring koordinering og samarbejde mellem bygherre, arkitekt og entreprenør har fyldt meget, og fungeret rigtig godt. Derudover har projektet gjort alle parter endnu klogere og erfarne på området. Der har tilmed været stort fokus på brugerinddragelse, som har medført mange gode og brugertilpasset løsninger". Foto: Til venstre Kim Fink fra C&W arkitekter og til højre

Jørgen Berg Jensen fra Svendborg Andels-Boligforening.


Nomineret til arkitekturpris

Som kronen på værket har renoveringsprojektet i Skovparken været nomineret til Svendborg Kommunes arkitekturpris 2013 - en pris, der gives til det eller de projekter, som er særligt vellykkede i Kommunen. Kim Fink vurderer, at projektet er nomineret på baggrund af et gedigent design, solidt håndværk og flot udtryk. Ligeledes fremhæver han, at man med renoveringen har skabt løsninger, der tilgodeser beboernes krav og ønsker.  

Rejsegilde på Juelsmindevej
29-11-2019
Torsdag den 28. november afholdte vi rejsegilde på Juelsmindevej, hvor Hansson & Knudsen A/S er i gang med at opføre 45 nye boliger, i hovedentreprise, for Arbejdernes Boligforening – AB Odense.
Læs hele nyheden
Skills regionsmesterskaber for struktører 2019
18-10-2019
Nyheder fra AMU-Fyn som vi gerne bringer videre
Læs hele nyheden
Så fik vi udlært endnu er murer hos Hansson & Knudsen A/S
30-09-2019
Stort tillykke til Mads Bøgelund Jensen med det flotte resultat 😊
Læs hele nyheden

SENESTE NYHEDER​

Cikorievej 5 // 5220 // Odense SØ // Tlf: +45 66 12 08 10 // CVR: 37 21 52 28 // Mail: info@hansson-knudsen.dk // Faktura: faktura@hansson-knudsen.dk