Fremtidens gymnasium

Lyst, rummeligt og lækkert ser det ud det nye Vestfyns Gymnasium i Glamsbjerg, som Hansson & Knudsen har udført i totalentreprise. Faktisk er byggeriet så vellykket, at vicerektor Carsten Moth Iversen ikke tøver med at kalde det fremtidens gymnasium.

I september 2012 tog Hansson & Knudsen første spadestik til det ca. 5.500 m² store byggeri, som skulle forsyne Vestfyns Gymnasium med to nye og topmoderne fløje. Et byggeri, der når det var afsluttet, ville skille sig markant ud fra de traditionelle danske gymnasiebyggerier - takket være arkitektfirmaet Friis og Molkte, som også har tegnet den tilbageværende gamle del af "Det nye Vestfyns Gymnasium".

Mandag den 21. oktober var så dagen, hvor man officielt kunne indvie det nye byggeri, og selv om sydfløjen har været taget i brug siden i sommers, var det alligevel en wow-fornemmelse som, ifølge Carsten Moth Iversen mødte lærer og elever da de trådte ind i de nye omgivelser:

"Lærer og elever er meget begejstret for byggeriet. De har oprigtigt oplevelsen af, at det her er noget helt særligt. De lyse og store lokaler, kombineret med masser af små dejlige kroge, gav den første wow-fornemmelse. Da den sidste del af byggeriet blev offentliggjort kom så det næste wow fra lærer og elever".

God dialog mellem bygherre, arkitekt og entreprenør

Ifølge Carsten Moth Iversen har byggeprocessen forløbet fuldstændig gnidningsfrit. Der har været en god dialog mellem bygherre, arkitekt og entreprenør, som i løbet af processen fik skabt et meget frugtbart samarbejde. Dette har bl.a. medført mange brugertilpassede løsninger samt et væld af fine nuancer i konstruktionen. Det nye Vestfyns Gymnasium er blevet lyst og rummeligt, med mange fine

finesser og brugertilpassede løsninger.

Vicerektoren fremhæver desuden Hansson & Knudsens evne til at udføre byggeriet til mindst mulig gene for den eksisterende undervisning: "Vi har næsten ikke kunne høre, at der foregik et byggeri. Vi har gennemført undervisningen helt uden gener og forstyrrelser, hvilket har været yderst vigtigt for os".

Ros fra omverdenen

Det er ikke gået ubemærket hen, at der nu står et spritnyt og anderledes gymnasium i Glamsbjerg. Foruden medieinteressen, har der været mange positive tilkendegivelser fra forskellige besøgende, som spontant udtaler, at Vestfyns Gymnasium nu har taget førertrøjen, når det kommer til fynske gymnasiebyggerier. En vurdering Carsten Moth Iversen ikke kan være uenig i: "Vi har fået bygget fremtidens gymnasium, det er jeg overhovedet ikke i tvivl om". 

Rejsegilde på Juelsmindevej
29-11-2019
Torsdag den 28. november afholdte vi rejsegilde på Juelsmindevej, hvor Hansson & Knudsen A/S er i gang med at opføre 45 nye boliger, i hovedentreprise, for Arbejdernes Boligforening – AB Odense.
Læs hele nyheden
Skills regionsmesterskaber for struktører 2019
18-10-2019
Nyheder fra AMU-Fyn som vi gerne bringer videre
Læs hele nyheden
Så fik vi udlært endnu er murer hos Hansson & Knudsen A/S
30-09-2019
Stort tillykke til Mads Bøgelund Jensen med det flotte resultat 😊
Læs hele nyheden

SENESTE NYHEDER​

Cikorievej 5 // 5220 // Odense SØ // Tlf: +45 66 12 08 10 // CVR: 37 21 52 28 // Mail: info@hansson-knudsen.dk // Faktura: faktura@hansson-knudsen.dk