Ordrer for en halv milliard kr.

Hansson & Knudsen A/S har netop indgået kontrakt med Boligkontoret Fredericia om et boligrenoveringsprojekt i Sønderparken afd. 217 i Fredericia, hvor 220 lejligheder fordelt på seks blokke skal renoveres og istandsættes. Ligeledes skal friarealerne mellem blokkene fornyes med belægninger, regnvandsbede og terræninventar. Et projekt til en samlet værdi af ca. 200 mio. kr.

I Fredericia alene, er Hansson & Knudsen A/S med den nye ordre involveret i projekter for over en halv milliard kr. over de kommende to år. Foruden Sønderparken afd. 217, er virksomheden i færd med et lignende projekt for Boligkontoret Fredericia i samme område, hvor 210 lejligheder gennemgår omfattende renovering og modernisering.Ligeledes har Hansson & Knudsen A/S fået ansvaret for etableringen af Banedanmarks nye og karakteristiske Trafiktårn Vest ved Fredericia Banegård. Trafiktårnet skal i fremtiden kontrollere og styre hele jernbanenettet i Vestdanmark, og bliver dermed en yderst central enhed for togdriften i landet.

Øget beskæftigelse i en svær tid

Med de mange ordrer i Fredericia følger et stort antal nye arbejdspladser, og Hansson & Knudsen A/S regner i den forbindelse med at kunne beskæftige over 250 medarbejdere. Ligeledes er det med til at kickstarte det lokale produktionsapparat inden for byggebranchen, eftersom en lang række mindre virksomheder involveres i projekterne.

Ordrerne kommer derfor på et yderst belejligt tidspunkt, hvor årstiden, kombineret med den samfundsmæssige økonomiske situation, ellers gør situationen vanskelig for beskæftigelsen i byggebranchen.

Rejsegilde på Højstruphave
21-06-2019
Torsdag den 20. juni blev der afholdt rejsegilde på Højstruphave, hvor Hansson & Knudsen A/S er i gang med at renovere 247 boliger fordelt på 5 boligblokke.
Læs hele nyheden
Udvalgt projekt – maj 2019 – Munkemose 2
20-05-2019
Hansson & Knudsen A/S’ nøgleord er kvalitet, pris og tid.
Læs hele nyheden
Lærlingedag i Hansson & Knudsen A/S, Håndværkergården A/S samt PH Byg Faaborg A/S
13-05-2019
​I Hansson & Knudsen A/S, Håndværkergården A/S samt PH Byg Faaborg A/S har vi løbende 35-45 lærlinge tilknyttet indenfor en lang række faggrupper (tømrer, murer, anlæg, EL).
Læs hele nyheden

SENESTE NYHEDER​

Cikorievej 5 // 5220 // Odense SØ // Tlf: +45 66 12 08 10 // CVR: 37 21 52 28 // Mail: info@hansson-knudsen.dk // Faktura: faktura@hansson-knudsen.dk