Ordrer for en halv milliard kr.

Hansson & Knudsen A/S har netop indgået kontrakt med Boligkontoret Fredericia om et boligrenoveringsprojekt i Sønderparken afd. 217 i Fredericia, hvor 220 lejligheder fordelt på seks blokke skal renoveres og istandsættes. Ligeledes skal friarealerne mellem blokkene fornyes med belægninger, regnvandsbede og terræninventar. Et projekt til en samlet værdi af ca. 200 mio. kr.

I Fredericia alene, er Hansson & Knudsen A/S med den nye ordre involveret i projekter for over en halv milliard kr. over de kommende to år. Foruden Sønderparken afd. 217, er virksomheden i færd med et lignende projekt for Boligkontoret Fredericia i samme område, hvor 210 lejligheder gennemgår omfattende renovering og modernisering.Ligeledes har Hansson & Knudsen A/S fået ansvaret for etableringen af Banedanmarks nye og karakteristiske Trafiktårn Vest ved Fredericia Banegård. Trafiktårnet skal i fremtiden kontrollere og styre hele jernbanenettet i Vestdanmark, og bliver dermed en yderst central enhed for togdriften i landet.

Øget beskæftigelse i en svær tid

Med de mange ordrer i Fredericia følger et stort antal nye arbejdspladser, og Hansson & Knudsen A/S regner i den forbindelse med at kunne beskæftige over 250 medarbejdere. Ligeledes er det med til at kickstarte det lokale produktionsapparat inden for byggebranchen, eftersom en lang række mindre virksomheder involveres i projekterne.

Ordrerne kommer derfor på et yderst belejligt tidspunkt, hvor årstiden, kombineret med den samfundsmæssige økonomiske situation, ellers gør situationen vanskelig for beskæftigelsen i byggebranchen.

Rejsegilde på Juelsmindevej
29-11-2019
Torsdag den 28. november afholdte vi rejsegilde på Juelsmindevej, hvor Hansson & Knudsen A/S er i gang med at opføre 45 nye boliger, i hovedentreprise, for Arbejdernes Boligforening – AB Odense.
Læs hele nyheden
Skills regionsmesterskaber for struktører 2019
18-10-2019
Nyheder fra AMU-Fyn som vi gerne bringer videre
Læs hele nyheden
Så fik vi udlært endnu er murer hos Hansson & Knudsen A/S
30-09-2019
Stort tillykke til Mads Bøgelund Jensen med det flotte resultat 😊
Læs hele nyheden

SENESTE NYHEDER​

Cikorievej 5 // 5220 // Odense SØ // Tlf: +45 66 12 08 10 // CVR: 37 21 52 28 // Mail: info@hansson-knudsen.dk // Faktura: faktura@hansson-knudsen.dk