Temadag om arbejdsmiljø

​Arbejdsmiljørepræsentanter, arbejdsledere og sikkerhedskoordinatorer m.fl. fra Arbejdsmiljøorganisationen var samlet en hel dag i juni for at debattere udvalgte fokusområder med udfordringer på byggepladser. Dagen blev skudt i gang af adm. direktør Dirk Voss, hvorefter der var indlæg fra kvalitets- og miljøchef Kurt Nielsen, samt Peter Orby og Morten Barkholdt, arbejdsmiljøkonsulenter fra BAMBUS.


Herefter var der præsentation af et nyt vipperækværk, der fortsat er under udvikling, og som skal sikre mod nedstyrtning fra materialetårne. Endvidere var der fremvisning og afprøvning af tekniske hjælpemidler, faldsikring og personlige værnemidler mv.


Efter en veloverstået frokost var der gruppearbejde, hvor der blev stillet skarpt på de fokusområder temadagen havde belyst. Fokusområderne blev lystigt diskuteret med det formål at finde nye løsningsmodeller og fremadrettede tiltag. 


Alt i alt en meget inspirerende og konstruktiv dag, som allerede bliver gentaget igen om et halvt års tid - nærmere bestemt den 30. januar 2019.


 

1. spadestik på Juelsmindevej – 45 nye almene familieboliger
03-04-2019
​2. april havde vi første spadestik på 45 nye almene familieboliger ved Juelsmindevej, Bolbro Odense V.
Læs hele nyheden
Hansson & Knudsen A/S støtter Børnelejren på Langeland
13-02-2019
Med håbet om at skabe glæde i en trist hverdag for mange børn.
Læs hele nyheden
Nyt børnehus
16-01-2019
Opførelse af børnehave/vuggestue institution på 700 m2 i Odense.
Læs hele nyheden

SENESTE NYHEDER​

Cikorievej 5 // 5220 // Odense SØ // Tlf: +45 66 12 08 10 // CVR: 37 21 52 28 // Mail: info@hansson-knudsen.dk // Faktura: faktura@hansson-knudsen.dk