Temadag om arbejdsmiljø

​Arbejdsmiljørepræsentanter, arbejdsledere og sikkerhedskoordinatorer m.fl. fra Arbejdsmiljøorganisationen var samlet en hel dag i juni for at debattere udvalgte fokusområder med udfordringer på byggepladser. Dagen blev skudt i gang af adm. direktør Dirk Voss, hvorefter der var indlæg fra kvalitets- og miljøchef Kurt Nielsen, samt Peter Orby og Morten Barkholdt, arbejdsmiljøkonsulenter fra BAMBUS.


Herefter var der præsentation af et nyt vipperækværk, der fortsat er under udvikling, og som skal sikre mod nedstyrtning fra materialetårne. Endvidere var der fremvisning og afprøvning af tekniske hjælpemidler, faldsikring og personlige værnemidler mv.


Efter en veloverstået frokost var der gruppearbejde, hvor der blev stillet skarpt på de fokusområder temadagen havde belyst. Fokusområderne blev lystigt diskuteret med det formål at finde nye løsningsmodeller og fremadrettede tiltag. 


Alt i alt en meget inspirerende og konstruktiv dag, som allerede bliver gentaget igen om et halvt års tid - nærmere bestemt den 30. januar 2019.


 

Rejsegilde på Juelsmindevej
29-11-2019
Torsdag den 28. november afholdte vi rejsegilde på Juelsmindevej, hvor Hansson & Knudsen A/S er i gang med at opføre 45 nye boliger, i hovedentreprise, for Arbejdernes Boligforening – AB Odense.
Læs hele nyheden
Skills regionsmesterskaber for struktører 2019
18-10-2019
Nyheder fra AMU-Fyn som vi gerne bringer videre
Læs hele nyheden
Så fik vi udlært endnu er murer hos Hansson & Knudsen A/S
30-09-2019
Stort tillykke til Mads Bøgelund Jensen med det flotte resultat 😊
Læs hele nyheden

SENESTE NYHEDER​

Cikorievej 5 // 5220 // Odense SØ // Tlf: +45 66 12 08 10 // CVR: 37 21 52 28 // Mail: info@hansson-knudsen.dk // Faktura: faktura@hansson-knudsen.dk