Temadag om arbejdsmiljø

​Arbejdsmiljørepræsentanter, arbejdsledere og sikkerhedskoordinatorer m.fl. fra Arbejdsmiljøorganisationen var samlet en hel dag i juni for at debattere udvalgte fokusområder med udfordringer på byggepladser. Dagen blev skudt i gang af adm. direktør Dirk Voss, hvorefter der var indlæg fra kvalitets- og miljøchef Kurt Nielsen, samt Peter Orby og Morten Barkholdt, arbejdsmiljøkonsulenter fra BAMBUS.


Herefter var der præsentation af et nyt vipperækværk, der fortsat er under udvikling, og som skal sikre mod nedstyrtning fra materialetårne. Endvidere var der fremvisning og afprøvning af tekniske hjælpemidler, faldsikring og personlige værnemidler mv.


Efter en veloverstået frokost var der gruppearbejde, hvor der blev stillet skarpt på de fokusområder temadagen havde belyst. Fokusområderne blev lystigt diskuteret med det formål at finde nye løsningsmodeller og fremadrettede tiltag. 


Alt i alt en meget inspirerende og konstruktiv dag, som allerede bliver gentaget igen om et halvt års tid - nærmere bestemt den 30. januar 2019.


 

SENESTE NYHEDER​

HK CUP 2018 - Networking og fodboldfest
06-11-2018
Så blev et af årets vigtigste trofæer atter uddelt.
Læs hele nyheden
God motion er blevet en god tradition
20-08-2018
DHL Stafetten er blevet et fast indslag blandt medarbejderne.
Læs hele nyheden
Flotte karakterer på boligrenovering
01-08-2018
Hansson & Knudsen A/S opnår høj score i evalueringsrapport.
Læs hele nyheden

Cikorievej 5 // 5220 // Odense SØ // Tlf: +45 66 12 08 10 // CVR: 37 21 52 28 // Mail: info@hansson-knudsen.dk // Faktura: faktura@hansson-knudsen.dk