Temadag om arbejdsmiljø

​Arbejdsmiljørepræsentanter, arbejdsledere og sikkerhedskoordinatorer m.fl. fra Arbejdsmiljøorganisationen var samlet en hel dag i juni for at debattere udvalgte fokusområder med udfordringer på byggepladser. Dagen blev skudt i gang af adm. direktør Dirk Voss, hvorefter der var indlæg fra kvalitets- og miljøchef Kurt Nielsen, samt Peter Orby og Morten Barkholdt, arbejdsmiljøkonsulenter fra BAMBUS.


Herefter var der præsentation af et nyt vipperækværk, der fortsat er under udvikling, og som skal sikre mod nedstyrtning fra materialetårne. Endvidere var der fremvisning og afprøvning af tekniske hjælpemidler, faldsikring og personlige værnemidler mv.


Efter en veloverstået frokost var der gruppearbejde, hvor der blev stillet skarpt på de fokusområder temadagen havde belyst. Fokusområderne blev lystigt diskuteret med det formål at finde nye løsningsmodeller og fremadrettede tiltag. 


Alt i alt en meget inspirerende og konstruktiv dag, som allerede bliver gentaget igen om et halvt års tid - nærmere bestemt den 30. januar 2019.


 

Rejsegilde på Højstruphave
21-06-2019
Torsdag den 20. juni blev der afholdt rejsegilde på Højstruphave, hvor Hansson & Knudsen A/S er i gang med at renovere 247 boliger fordelt på 5 boligblokke.
Læs hele nyheden
Udvalgt projekt – maj 2019 – Munkemose 2
20-05-2019
Hansson & Knudsen A/S’ nøgleord er kvalitet, pris og tid.
Læs hele nyheden
Lærlingedag i Hansson & Knudsen A/S, Håndværkergården A/S samt PH Byg Faaborg A/S
13-05-2019
​I Hansson & Knudsen A/S, Håndværkergården A/S samt PH Byg Faaborg A/S har vi løbende 35-45 lærlinge tilknyttet indenfor en lang række faggrupper (tømrer, murer, anlæg, EL).
Læs hele nyheden

SENESTE NYHEDER​

Cikorievej 5 // 5220 // Odense SØ // Tlf: +45 66 12 08 10 // CVR: 37 21 52 28 // Mail: info@hansson-knudsen.dk // Faktura: faktura@hansson-knudsen.dk