Grøn hæder til Hansson & Knudsen A/S

​Hos Hansson & Knudsen A/S arbejder vi målrettet med at nedbringe vores miljøpåvirkning og leve op til gældende miljølovgivning til gavn for miljøet, kunder, medarbejdere og os selv. Vi er derfor også medlem af MiljøForum Fyn - et erhvervsnetværk for miljøledelse, grøn omstilling, ressourcer, CSR og bæredygtighed inden for industri og byggeri, hvor vi løbende udvikler vores viden og kompetencer inden for bæredygtighed, arbejdsmiljø, energi og samfundsansvar.


Torsdag den 14. december 2017 modtog Hansson & Knudsen A/S MiljøForum Fyn - Byggeris Miljødiplom for vores medvirken i et byggeri med fokus på miljøhensyn. Byggeriet, som er opført for Fjernvarme Fyn, udmærker sig ved at have særligt fokus på miljøvenlige materialer, transport, energi og genbrug - og er dermed et godt eksempel på, hvordan nutidens byggerier bygges bedst, med bæredygtigheden som prioriteret indsats.


Tildelingen af miljødiplomet synliggør vores ansvarlighed i forhold til at tænke og agere bæredygtigt, og er et bevis på, at vi hos Hansson & Knudsen A/S er i front indenfor miljø- og energioptimering i byggeri- og renoveringsprojekter. Rejsegilde på Juelsmindevej
29-11-2019
Torsdag den 28. november afholdte vi rejsegilde på Juelsmindevej, hvor Hansson & Knudsen A/S er i gang med at opføre 45 nye boliger, i hovedentreprise, for Arbejdernes Boligforening – AB Odense.
Læs hele nyheden
Skills regionsmesterskaber for struktører 2019
18-10-2019
Nyheder fra AMU-Fyn som vi gerne bringer videre
Læs hele nyheden
Så fik vi udlært endnu er murer hos Hansson & Knudsen A/S
30-09-2019
Stort tillykke til Mads Bøgelund Jensen med det flotte resultat 😊
Læs hele nyheden

SENESTE NYHEDER​

Cikorievej 5 // 5220 // Odense SØ // Tlf: +45 66 12 08 10 // CVR: 37 21 52 28 // Mail: info@hansson-knudsen.dk // Faktura: faktura@hansson-knudsen.dk