Grøn hæder til Hansson & Knudsen A/S

​Hos Hansson & Knudsen A/S arbejder vi målrettet med at nedbringe vores miljøpåvirkning og leve op til gældende miljølovgivning til gavn for miljøet, kunder, medarbejdere og os selv. Vi er derfor også medlem af MiljøForum Fyn - et erhvervsnetværk for miljøledelse, grøn omstilling, ressourcer, CSR og bæredygtighed inden for industri og byggeri, hvor vi løbende udvikler vores viden og kompetencer inden for bæredygtighed, arbejdsmiljø, energi og samfundsansvar.


Torsdag den 14. december 2017 modtog Hansson & Knudsen A/S MiljøForum Fyn - Byggeris Miljødiplom for vores medvirken i et byggeri med fokus på miljøhensyn. Byggeriet, som er opført for Fjernvarme Fyn, udmærker sig ved at have særligt fokus på miljøvenlige materialer, transport, energi og genbrug - og er dermed et godt eksempel på, hvordan nutidens byggerier bygges bedst, med bæredygtigheden som prioriteret indsats.


Tildelingen af miljødiplomet synliggør vores ansvarlighed i forhold til at tænke og agere bæredygtigt, og er et bevis på, at vi hos Hansson & Knudsen A/S er i front indenfor miljø- og energioptimering i byggeri- og renoveringsprojekter. Rejsegilde på Højstruphave
21-06-2019
Torsdag den 20. juni blev der afholdt rejsegilde på Højstruphave, hvor Hansson & Knudsen A/S er i gang med at renovere 247 boliger fordelt på 5 boligblokke.
Læs hele nyheden
Udvalgt projekt – maj 2019 – Munkemose 2
20-05-2019
Hansson & Knudsen A/S’ nøgleord er kvalitet, pris og tid.
Læs hele nyheden
Lærlingedag i Hansson & Knudsen A/S, Håndværkergården A/S samt PH Byg Faaborg A/S
13-05-2019
​I Hansson & Knudsen A/S, Håndværkergården A/S samt PH Byg Faaborg A/S har vi løbende 35-45 lærlinge tilknyttet indenfor en lang række faggrupper (tømrer, murer, anlæg, EL).
Læs hele nyheden

SENESTE NYHEDER​

Cikorievej 5 // 5220 // Odense SØ // Tlf: +45 66 12 08 10 // CVR: 37 21 52 28 // Mail: info@hansson-knudsen.dk // Faktura: faktura@hansson-knudsen.dk