​Fodboldfest, hygge og netværk

Fredag den 3. november afholdte vi, traditionen tro, vores store fodboldfest - HK CUP. I alt 33 hold/firmaer var tilmeldt fodboldstævnet, som igen i år blev afholdt på Fodboldfabrikkens baner ved Odense havn. Inde på banen blev der gået til makronerne og kæmpet hårdt om sejren, alt imens der blev heppet og hyggesnakket på tilskuerpladserne. Stævnet blev, for andet år i træk, vundet af Lindpro, der besejrede Stjerne Stilladser 3-1 i finalen.


 


Aftenarrangement med livemusik og præmieoverrækkelse


Om aftenen var alle deltagere inviteret til spisning på Odin Havnepark, hvor der blev overrakt præmier til de tre bedste hold, samt til dagens spiller. Derudover var der underholdning i form af dj samt bandet ’En Lille Pose Støj’, der spillede Kim Larsen numre i imponerende autentisk stil.


 


Aftenarrangementet havde deltagelse af omkring 280 gæster, der repræsenterede et bredt udsnit af vores tætteste samarbejdspartnere og kollegaer. Tak til alle for et fantastisk arrangement, og en særlig tak til de mange sponsorer, som år efter år bakker op om årets vigtigste fodboldfest.


Vi glæder os allerede til HK CUP 2018! 

1. spadestik på Juelsmindevej – 45 nye almene familieboliger
03-04-2019
​2. april havde vi første spadestik på 45 nye almene familieboliger ved Juelsmindevej, Bolbro Odense V.
Læs hele nyheden
Hansson & Knudsen A/S støtter Børnelejren på Langeland
13-02-2019
Med håbet om at skabe glæde i en trist hverdag for mange børn.
Læs hele nyheden
Nyt børnehus
16-01-2019
Opførelse af børnehave/vuggestue institution på 700 m2 i Odense.
Læs hele nyheden

SENESTE NYHEDER​

Cikorievej 5 // 5220 // Odense SØ // Tlf: +45 66 12 08 10 // CVR: 37 21 52 28 // Mail: info@hansson-knudsen.dk // Faktura: faktura@hansson-knudsen.dk