Augustenborg Slot i nye klæder

​I perioden september 2017 til oktober 2018 udfører Hansson & Knudsen A/S en gennemgribende, indvendig totalrenovering af det smukke Augustenborg Slot på Als. Renoveringen udføres i totalentreprise, og opgaven går i sin helhed ud på, at ændre hovedbygningen fra sygehus til moderne kontorarbejdspladser med plads til ca. 300 medarbejdere.Augustenborg Slot - Foto: Cubo Arkitekter A/S

Det er hensigten, at renoveringen ikke skal påvirke slottets nuværende, klassiske, enkle og stilrene udtryk, men derimod fremhæve den særlige æstetik, der præger slottet. Udgangspunktet er derfor, at de eksisterende rammer i størst muligt omfang forbliver intakte. Til gengæld skal de to hovedtrapper restaureres, der skal opsættes ny belysning og der lægges nye, slidstærke gulvtæpper. Der etableres desuden tekøkkener, fælles opholds- og møderum, nye toiletter, samt i alt 27 åbne kontorrum.

Men før den indvendige modernisering for alvor kan påbegyndes, venter der et stort nedrivningsarbejde i forbindelse med nedlæggelsen af det eksisterende ”sygehus”. Her skal bl.a. fjernes vægge og installationer, således det kan erstattes af helt nyt ventilationsanlæg samt nye el- og vvs-installationer ved toilet- og køkkenområderne.

Det forventes, at de nye faciliteter kan tages i brug ved årsskiftet 2018/2019. Rejsegilde på Juelsmindevej
29-11-2019
Torsdag den 28. november afholdte vi rejsegilde på Juelsmindevej, hvor Hansson & Knudsen A/S er i gang med at opføre 45 nye boliger, i hovedentreprise, for Arbejdernes Boligforening – AB Odense.
Læs hele nyheden
Skills regionsmesterskaber for struktører 2019
18-10-2019
Nyheder fra AMU-Fyn som vi gerne bringer videre
Læs hele nyheden
Så fik vi udlært endnu er murer hos Hansson & Knudsen A/S
30-09-2019
Stort tillykke til Mads Bøgelund Jensen med det flotte resultat 😊
Læs hele nyheden

SENESTE NYHEDER​

Cikorievej 5 // 5220 // Odense SØ // Tlf: +45 66 12 08 10 // CVR: 37 21 52 28 // Mail: info@hansson-knudsen.dk // Faktura: faktura@hansson-knudsen.dk