Håndværkergården

Vi har en fast stab på 80 erfarne medarbejdere fordelt på 60 servicevogne. Vi tror på, at engagerede medarbejdere giver øget arbejdsglæde og dermed også øget kvalitet i vores projekter. Derfor sørger vi for løbende at uddanne vores folk og investere i et godt arbejdsmiljø.

Kvalitet og miljø går hånd i hånd

Som en miljøansvarlig virksomhed er det Håndværkergårdens politik, at alle ydelser udføres med de mest miljøvenlige materialer og med mindst muligt materialeforbrug og affaldsmængder. Vi tilstræber at reducere forbruget af energi og anvender den til enhver tid mindst forurenende teknologi. Vi har ligeledes fokus på at en stadig stigende del af affaldsprodukterne genanvendes.

Afdeling – PH BYG Faaborg

Tømrerarbejde, murerarbejde, betonarbejde og hovedentrepriser udføres – af kompetente, alsidige og erfarne håndværkere. Resultatet er håndværk i høj og holdbar kvalitet.

Opgaverne rækker fra mindre service- og reparations- opgaver til store hovedentrepriser, hvor der er brug for mange forskellige kompetencer og håndværk. PH BYG er gerne en aktiv del af holdet – eller går forrest med ansvar for hovedentreprisen.

Vi har erfaret, at det er en klar fordel for os og vores kunder, at vi både udfører murer,- beton,- og tømrerarbejde på samme byggesag.