Julen er ikke helt slut endnu, for mens der blev fejret jul og nytår i Hansson & Knudsen har vi samtidig fået ansat Abdi Gani Jama Mossa Issa, Jannick Handberg, Thomas Lungbjerg og Visagan Srimurugan. Jannick og Visagan skal ind og styrke vores nybyg afdeling og Abdi og Thomas skal være med til at styrke vores tømrerafdeling.

Det er ekstra glædeligt at kunne skrive kontrakt med Abdi, Jannick samt Visagan som alle har gjort et godt indtryk i deres praktikperiode hos os, og som efter endt studie alle har fået muligheden for at arbejde videre som entrepriseledere, og nu fortsætte de gode takter fra deres praktikperiode. I Thomas har vi desuden tilført noget tungere projektleder erfaring, så vi hele tiden har et godt mix af nye og yngre kræfter, der giver os en god synergieffekt på vores pladser og sager.

Søg praktikplads

Vi søger løbende praktikanter til spændende projekter, giver dig mulighed for senere fastansættelse og fast månedligt vederlag der afhænger af din uddannelse (fra kr. 3.000/md.)