Vi var i går den 7. november godt repræsenteret i alle kategorier ved dette års Byg til Vækst pris.

Adnan Ovcinen var således nomineret til prisen som årets praktikant – den såkaldte snusepraktikant pris.

Mads Harpøth var nomineret i prisen som årets byggeleder.

Endelige var Jan Pedersen og Keld Bai nomineret i kategorien som årets Sjak.

Som rigtig fortalt under prisoverrækkelse er alle deltagere, både fra Hansson & Knudsen og øvrige nomineret kandidater og virksomheder, alle sammen vindere, da de alle er med til at gøre en synlig forskel i arbejdet med at flyttet ledige fra forsørgelse over i byggebranchen.

Så en nominering i alle tre kategorier er vi meget stolte over denne tid. Skal vi dog give et lille ekstra skulderklap, må det være til Mads Harpøth, som har haft flere praktikanter igennem et forløb de senere år.

Dette blev i går således anerkendt med prisen som årets Byggeleder 😊