Sct. Norbert Skole i Vejle har fået nye klasseværelser og fællesområder til udskolingen. De nye faciliteter er netop blevet indviet, og mere end 200 glade elever og medarbejdere har taget lokalerne i brug efter snoreklip og fejring.

Sct. Norbert Skole har overtaget Vejle Kommune gamle sprogskole, som er blevet moderniseret. I et godt samarbejde med RAVN Arkitektur og bygherre har vi stået for byggeriet.
Det har været vigtigt at bevare det særligt unikke i den gamle bygning, og samtidig har der været fokus på ikke at bruge flere materialer end nødvendigt. Det er sund fornuft og sund økonomi.

Byggeriets første fase indeholdt undervisningslokaler – altså klasserum, fordybelsesrum og plads til administration samt et stort fokus på indeklima og frisk luft.

Næste fase med fællesrum og et nyt naturvidenskabeligt område, et FAB-lab og yderligere to klasseværelser samt fælles aula går i gang nu og et lille års tid frem.

Vi glæder os til det fortsatte gode samarbejde med bygherre og er glade for den fine modtagelse, som den første fase har fået 🙏🏼

Tak også for det gode samarbejde til RAVN ArkitekturVITA ingeniører A/S og Kjaer & Richter A/S.