Ny Daginstitution

Der bliver flaget i hele Danmark i dag 5. maj, om det så er fordi det er Danmark befrielse eller fordi der blev taget 1. spadestik til den nye samlede daginstitution skal være usagt, men var en af de ting der blev hevet frem i dagens taler.

Hos Hansson & Knudsen er vi glade for at vi med de 1500m2 kan være med til at give godt 230 børn nogle flotte og tidssvarende rammer der lever op til DGNB, og som kommer alle til gode, når byggeriet står færdig februar 2022.

Projektet har hidtil kørt med meget stor entusiasme hos alle aktører, og ikke mindst blandt børnene, som nu dagligt kan se hvordan maskinerne er i gang med at forme terrænet lige uden for deres dør. Vi sætter endvidere gennemsigtige akrylplader i byggehegnet nu, så de små slutbrugere kan følge endnu mere med i tilblivelsen af Munkebos nye børneby.

Facebook
Twitter
LinkedIn