Firmaprofil

​Hansson & Knudsen A/S blev grundlagt i 1946 i Haarby på Vestfyn af murermestrene Svend Hansson og Marius Knudsen. Som følge af vækst flyttede vi til Odense i 1995, hvor vi fortsat har hovedkontor på Cikorievej 5.

I 2016 blev vi en del af Aarsleff-koncernen, og vi er i dag et moderne og effektivt entreprenør-, bygge- og anlægsfirma med mere end 300 ansatte fagfolk. Vi har ligeledes tradition for at beskæftige et stort antal lærlinge og praktikanter inden for forskellige fagområder.

Firmaets nøgleord i udførelsesfasen er kvalitet, pris og tid, og vi håndterer og gennemfører alle projekter med stor faglig professionalisme. Alle vores medarbejdere er fagfolk til fingerspidserne, og vi er stolte af den ekspertise, vi kan tilbyde vores samarbejdspartnere.

Byggeri og vedligeholdelse gennem mere end 70 år..

I over 70 år har vi udført projekter inden for anlægsarbejder, byggeri, renovering og vedligeholdelse, og vi er derfor en attraktiv og pålidelig samarbejdspartner for offentlige og private bygherrer. Vi udfører bygge- og anlægsopgaver i fagentreprise, hovedentreprise, totalentreprise og som partnering. 

Egenproduktionen i Hansson & Knudsen A/S udføres af afdelinger med speciale i:

SENESTE NYHEDER​

Grøn hæder til Hansson & Knudsen A/S
20-12-2017
Hansson & Knudsen A/S har modtaget MiljøForum Fyn - Byggeris Miljødiplom
Læs hele nyheden
Hansson & Knudsen A/S støtter Børnelejren på Langeland
15-12-2017
Med håbet om at skabe glæde i en trist hverdag for mange børn.
Læs hele nyheden
Hansson & Knudsen A/S bygger transformerstation ved SDU
08-12-2017
Den store transformerstation får et areal på ca. 670 m2.
Læs hele nyheden

Cikorievej 5 // 5220 // Odense SØ // Tlf: +45 66 12 08 10 // Cvr: 37 21 52 28 // Mail: info@hansson-knudsen.dk // Faktura: faktura@hansson-knudsen.dk