Firmaprofil

​Hansson & Knudsen A/S blev grundlagt i 1946 i Haarby på Vestfyn af murermestrene Svend Hansson og Marius Knudsen. Som følge af vækst flyttede firmaet til Odense i 1995, hvor det stadigvæk har sit hovedkontor på Cikorievej.

I 2016 blev vi en del af Aarsleff-koncernen, og i dag er vi, på alle måder, et moderne og effektivt entreprenør-, bygge- og anlægsfirma med en årlig omsætning på over 700 mio. kr. samt mere end 400 ansatte fagfolk. Vi har ligeledes tradition for at beskæftige et stort antal lærlinge og praktikanter inden for forskellige fagområder.

Firmaets nøgleord i udførelsesfasen er kvalitet, pris og tid, og vi håndterer og gennemfører alle projekter med stor faglig professionalisme. Alle vores medarbejdere er fagfolk til fingerspidserne, og vi er stolte af den ekspertise, vi kan tilbyde vores samarbejdspartnere.

Byggeri og vedligeholdelse gennem mere end 70 år..

I over 70 år har vi udført projekter inden for anlægsarbejder, byggeri, renovering og vedligeholdelse, og vi er derfor en attraktiv og pålidelig samarbejdspartner for offentlige og private bygherrer. Vi udfører bygge- og anlægsopgaver i fagentreprise, hovedentreprise, totalentreprise og som partnering. 

Egenproduktionen i Hansson & Knudsen A/S udføres af afdelinger med speciale i:

SENESTE NYHEDER​

Augustenborg Slot i nye klæder
16-10-2017
Indvendig totalrenovering af Augustenborg Slot på Als.
Læs hele nyheden
Renovering og nybyggeri i Svendborg
15-09-2017
Første spadestik på hovedentreprise i Svendborg.
Læs hele nyheden
Hansson & Knudsen A/S bygger nyt innovationshus
12-09-2017
Innovationshuset opføres som tilbygning til Dalum Landbrugsskole.
Læs hele nyheden

Cikorievej 5 // 5220 // Odense SØ // Tlf: +45 66 12 08 10 // Cvr: 37 21 52 28 // Mail: info@hansson-knudsen.dk // Faktura: faktura@hansson-knudsen.dk