Vest - Sønderborg

​Vores afdeling i Sønderborg udspringer af det tidligere Johan C. Nielsen A/S, som blev grundlagt som murer- og entreprenørfirma i Sønderborg i 1951. Firmanavnet Johan C. Nielsen A/S eksisterer ikke længere, og ydelserne og kvaliteten er heller ikke det samme - det er endnu bedre! 

Vi udfører fortsat det samme som før, hvilket vil sige alt fra de helt små til de helt store opgaver, men nu med landets største entreprenør, Per Aarsleff A/S, i ryggen. Det medfører helt naturligt en bedre viden og kvalitet, og dermed også en større tryghed for vores kunder og samarbejdspartnere.

Afdelingen har som mål at yde et højt serviceniveau og udvise store ansvarlighed. Vi besidder en faglig stolthed, som kommer til udtryk i alle de projekter vi involveres i. Derudover lægger vi vægt på at levere høj kvalitet, samt at overholde alle aftaler og tidsfrister, uanset kompleksitet.

Vi er din lokale håndværker! 

Adresse: Ellegårdvej 18, 6400 Sønderborg. 

Kontakt: Afdelingsleder Jens Kristian Harpøth eller Murermester Torben Fedders.  ​

SENESTE NYHEDER​

Augustenborg Slot i nye klæder
16-10-2017
Indvendig totalrenovering af Augustenborg Slot på Als.
Læs hele nyheden
Renovering og nybyggeri i Svendborg
15-09-2017
Første spadestik på hovedentreprise i Svendborg.
Læs hele nyheden
Hansson & Knudsen A/S bygger nyt innovationshus
12-09-2017
Innovationshuset opføres som tilbygning til Dalum Landbrugsskole.
Læs hele nyheden

Cikorievej 5 // 5220 // Odense SØ // Tlf: +45 66 12 08 10 // Cvr: 37 21 52 28 // Mail: info@hansson-knudsen.dk // Faktura: faktura@hansson-knudsen.dk